Свържете се с нас

Очакваме вашите проекти

Пишете ни

  Най-често задавани въпроси

  За да се свържете с нас можете да ни изпратите имейл като попълните контактната форма или като ни пишете през чата тук в сайта. 

  Отговаряме в рамките на минути. 

  Очакваме ви! 

  Цената на всяка една разработка е индивидуална и се определя от основните параметри: изискван обем страници, тема на разработката, вид разработка, срок за изготвяне.

  При направена заявка започваме разработката. След като ви изпратим част от нея, прегледате я и одобрите – прави се плащане към нас, след което се получава цялата разработка.

  ВИНАГИ след като преподавателят/ръководителят прегледа проекта го връщат поне няколко пъти с бележки за корекция, което е нормално и не трябва да се притеснявате. Извършваме описаните корекции и предавате за преглед отново. 

  Важно – разработването и предоставянето на проекта (особено дипломен!) не гарантира, че той няма да бъде отхвърлен от научния ви ръководител тъй като е възможно съответния ви ръководител да има лично отношение или някакъв друг вид казус или причина, поради която да откаже да приеме проекта или да иска да бъде представен на по-късен етап след още повече корекции. Това не означава, че проекта не е добър! Ако усетите, че ръководителят ви има някакво специфично отношение – може да поискате смяна на научния си ръководител или да се консултирате с друг ваш преподавател.

  Колкото и трудно да ви изглежда – ще се справите! Това е нещо, през което се преминава, затова сме тук и можем да съдействаме с консултиране и съвети относно представянето на проекта ви пред комисия.